Ons Team

Hallo, mijn naam is Joop Boven en woon in Winschoten. Mijn hobby is (hoe kan het ook anders) muziek. Heb op jonge leeftijd de naam “Tijgerradio” genomen en die nemen ze nooit meer af. Ik heb op donderdagmorgen het programma “Gezelligheid op Verzoek”. Daarnaast ben ik wel vaker te horen bij het Toppersteam.

Hallo allemaal, ik ben Dj Rob. Ik heb in mijn jonge jaren de ether onveilig gemaakt in de Achterhoek. Nu woon ik in de Liemers in Pannerden waar ik bij de lokale radio RTV Favoriet uit Zevenaar enkele jaren een sportprogramma heb gepresenteerd op de zondagmiddag. In 2016 ben ik begonnen met radio maken op internet en vanaf maart 2018 bij dit gezellige team. Het liefst draai ik Goud van Oud maar ook Nederlands en Duits zullen voorbij komen. Veel luisterplezier

Hallo ik wil mij even voorstellen ik ben DJ Cobus en ben getrouwd met Dina. We hebben 4 kinderen en 8 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen. Mijn hobby is muziek en ik heb vroeger al op de 3 meter gedraaid op de FM, maar dit werd mij te duur vandaar ik nu maar op internet radio ben overgegaan. Ik draai nederlands, duits en engels. Ik wens jullie veel luisterplezier. Groetjes Cobus.

Hallo ik wil mij even voorstellen, ik ben DJ Klaas. Ik draai al wat jaren mee als dj op internet en ik heb ook op de fm en mg gedraaid. Ik hou van nederlands, duits en polka muziek. Gr DJ Klaas uit Hoogezand

Hallo, mijn naam is Klaas en ik woon in Veendam samen met mijn vrouw Alida en 2 dochters Wendy en Rowena. Mijn DJ naam is DJ Zorro. Ik hou van Nederlandstalig en Duits en oud Engelse muziek en wat polka's tussen door. Ik draai om de week op de vrijdagavond. Veel luisterplezier allemaal.

IIk promoot de muziek rond de jaren 50, alsmede accordeonmuziek in vele stylen. In de jaren 60, 70 en 80 heb ik veel gewerkt als diskjockey. In 1973 de bejaardenomroep van Hoogezand Sappemeer opgericht en daarna programma's gemaakt bij diverse lokale omroepen en internetstations. De liefhebbers van muziek uit de oude doos komen aan hun trekken elke zaterdag vanaf 10:00 uur 's morgens. Veel luisterplezier en groetjes van Theo

Mijn naam is Jan, alias de Valencia vanuit de olle plaggenhut in Buinerveen. Vanaf mijn 15e actief als etherpiraat en de laatste jaren als internetdeejay. Mijn platenprogramma heet: Valencia's Vintage Vinylparade. Een platenprogramma met een knipoog naar het Middengolf tijdperk. Hoofdzakelijk worden de platen dan ook vanaf vinyl gedraaid, maar ook een uitstapje naar nu (op verzoek) gaan we niet uit de weg. Kortom, laat je meevoeren naar toen.

Mijn naam is Arnold ik draai al vele jaren onder de naam Flamingo. Vroeger als etherpiraat maar dat heb ik vanwege de spanning en kostbare boetes maar achter mij gelaten. Mijn muziek is behoorlijk breed van jaren 80 tot heden en uiteraard vele echte piraten hits. Als ik het op dreef heb, doe ik ook wel eens de plaat en zijn verhaal, of leuke gedichten dan voel ik mij een echte knuffelbeer. Groetjes Arnold (Flamingo)

Ik heet Jeanine en heb al voor verschillende stations gedraaid. Muziek is mijn leven, al van jongs af aan. Ik ben geboren in Zeeland en woon nu in Schiedam. Ik hoop dat ik het hier naar mijn zin heb en dat ik voor de luisteraars en chatters en het team een goede muziekkeuze heb. Ik draai Nederlands, Engels, Duits en Zuid-Afrikaans dus heb een brede muziekkeuze.

Hallo, mijn naam is Hendrik en draai onder de naam Antarctica. In de jaren 80 als etherpiraat op de FM-band gedraaid. Begin 2010 begonnen op het internet. Mijn hart ligt vooral bij Nederlands/Duits en Polka-muziek maar Engelstalig en Instrumentaal wordt uiteraard meegedraaid. Ik hoop vanaf mijn kant het team en de luisteraars te voorzien van mooie muziek.

Hallo ik ben Bennie, ik heb voor een aantal Internet stations gedraaid. Ik draai nederlands, duits engels en natuurlijk ook piraten muziek. En ik hoop hier ook mijn opwachting kan maken en veel draaiplezier te hebben. Groetjes DJ Bennie

Ik ben ben al 40 jaar dj en heb in vele discotheken gestaan met drive in shows. Ook heb ik bij Oog Radio en Radio Parkstad gedraaid. De laatste 12 jaar had ik, samen met mijn vrouw,  een eigen internetstation Radio Zuidlaardermeer. Wij presenteren DE FOUTE HITS. Een gevarieerd programma met Top 40 hits, Goud van Oud, Duits- en anders talig.