Wat leuk dat je interesse hebt om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radiostation!

Dat is heel mooi, want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.

Toppersteam is een radio station met grootse toekomstplannen. Er zijn al enkele grote ideeën in de wandelgangen besproken die eventueel mogelijk zijn voor Toppersteam en die ons uiteindelijk groter en succesvoller kunnen maken.
Wij kunnen natuurlijk genieten van muziek, dat staat voorop, maar een radiostation zonder DJ’s, is geen radio station natuurlijk. Daarom zijn wij misschien wel opzoek naar jou!

Heb je altijd al ambities gehad om radio DJ te worden? Dan is dit je kans!
Wij vragen geen super talent natuurlijk, maar ook wij hebben een aantal richtlijnen die we natuurlijk van onze DJ’s wel verwachten, om niet alleen de luisteraar, maar ook de rest van het team tevreden te houden.

Wat is in ieder geval van belang:
Je beschikt over een goede microfoon, die een goed geluid geeft.
Je kan goed in een team werken en dat maakt jou tot een echte teamplayer
Je bent bereid de richtlijnen van Toppersteam te volgen, tijdens en buiten je uitzending

Je hoeft geen muziekexpert te zijn, maar enige kennis van muziek is wel belangrijk. Je draagt ten alle tijde bij aan een goede promotie van Toppersteam.

Dit zijn kort even wat belangrijke punten: we zijn redelijk flexibel, maar zonder richtlijnen is het runnen van een radiostation natuurlijk niet makkelijk.
Aangezien wij legaal uitzenden met licenties van Buma/Stemra en Sena, is het belangrijk ten alle tijde in het belang van Toppersteam te handelen.
Lijkt het je wat om DJ bij ons te worden? Helemaal super! Dan is dit wat je moet doen:

Mocht het zijn dat wij in jou ons nieuwe teamlid zien, dan gaan we verder in overleg met je en krijg je van ons de gelegenheid om op onze test stream een proef uitzending te doen.
Hierbij zijn de verantwoordelijke van het station en een geluidstechnicus aanwezig. In de testuitzending laat je zien wat je in je mars hebt en beoordelen we of alles in orde is.

Mocht het zijn dat na de proefuitzending je nog steeds interesse hebt, en wij ook nog steeds toekomst zien in jou, dan gaat het proces door, en zal je dus als DJ aan ons team worden toegevoegd.

Kortom, wie weet ben jij het nieuwe teamlid van ons radiostation en ben jij binnenkort voor de hele wereld live te beluisteren op ons radiostation.
We hopen snel van jullie te horen en willen ons team graag met leuke mensen uitbreiden.

Succes met je aanmelding namens het team van Toppersteam, en we kijken er erg naar uit.

 

 

Aanmeld formulier

kies een bestand
Uploading… (0%)

This is invalid

This file size is too big